Home pagina Uw hulp bij Traumaverwerking

 

Home pagina Uw hulp bij Traumaverwerking

Home pagina Uw hulp bij Traumaverwerking

 

Home Pagina

Uw hulp bij Traumaverwerking.

Welkom op onze site.

Onze naam Positieve Nood doet denken aan de uitspraak ”Eindigen met een positieve noot”.Wij staan voor: De positieve boodschap halen uit de psychische nood.

Positieve nood is ontstaan vanuit onze ervaringen binnen de GGZ. Onze deskundigheid bestaat uit zelfonderzoek en door middel van zelfreflectie zijn we teruggegaan naar de oorzaak van onze problemen. We hebben onderzoek gedaan naar de GGZ in binnen- en buitenland. Door het delen van ervaringen met mensen die klem lopen binnen de GGZ hebben we een eigen visie ontwikkeld. Centraal staan de woorden: begrip, eerlijkheid en respect.

Wij zijn uitgegaan van het feit dat trauma de wortel is van iedere stoornis. Los je het trauma op dan los je de stoonis op.

Zo is onze zoektocht begonnen. Nu hebben we een volwaardige training/behandeling ontwikkeld die iedere vorm van trauma aanpakt. Iedereen met PTSS, ADHD, Autisme, Borderline, Bipolair, Schizofrenie, psychotisch denken, alle persoonlijkheidsstoornissen, etc. zijn bij ons aan het juiste adres. Ook bij minder langdurige problematiek zoals slaapstoornissen, echtscheiding, depressie en rouw sluit onze behandeling/training perfect aan.

We staan dicht bij onszelf en in onze kracht! Dit gunnen wij iedereen.

 

                       

 

spacer

Leave a reply